fbpx
Home Page

Abbey

ABBEY LANCEERT STOOPH

Wij zijn met de lancering van STOOPH weer begonnen met afhalen en bezorgen. STOOPH staat voor luxe stoofgerechten. De ultieme comfortfood voor Amsterdam. Heerlijk gegaard vlees en groenten met smaken uit verschillende culturen. Van Hollandse stoof tot Rendang. Vergezeld door onze alom geprezen en ambachtelijke friet met huisgemaakte mayonaise. Bestel nu via onderstaande knop en eet smakelijk!

Bestellen
Stooph

5 Stooph-weetjes waar jij heel blij van wordt.

Stooph begint het nieuwe jaar met een aantal heerlijke toevoegingen aan haar assortiment. Je kent ons natuurlijk van luxe stoofgerechten als Ren Dang en traditionele Hollandse stoof. In 2021 wordt het concept verder uitgebreid en daarom delen wij alvast 5 nieuwe Stooph-weetjes waar jij heel blij van wordt.

Lees verder
Vacatures

VACATURES

Abbey wil graag een ontspannen, open en positieve sfeer neerzetten in de zaak. Het team speelt daarbij een belangrijke rol. We zijn altijd opzoek naar spontane mensen die ons willen versterken als barista, barkeeper, keukenhulp of in de bediening. Kijk via onderstaande link welke vacatures op dit moment bij ons openstaan.

Vacatures