Catering door Abbey

Abbey is een professionele en ervaren cateringspartner die u een hoogwaardige horecabeleving op een locatie brengt. We begrijpen de ingrediënten voor zorgeloze catering en bieden een mix van uitstekende kwaliteit van het eten en drinken, attente service met een goede sfeer en duidelijk afspraken.

Voorafgaand aan de catering bespreken we het menu dat Abbey zal serveren. Met onderstaand menu hebben onze chefs velen malen op locatie gewerkt en bewezen een hoge kwaliteit en snelheid van service te behalen. Het is ook mogelijk een menu specifiek voor uw samenzijn te ontwikkelen. In totaal bestaat het volledige chefsmenu van Joeri uit zes gangen. Het is ook mogelijk om voor de catering te kiezen uit drie, vier of vijf gerechten. Natuurlijk kunnen we ook een volledig vegetarisch chefsmenu aanbieden en houdt ons keukenteam graag rekening met dieetwensen en allergieën.

Wijnen

Bij Abbey geven we u graag de mogelijkheid het chefsmenu te combineren met heerlijke en karaktervolle wijnen! Onze wijnexpert heeft voor elk samenzijn een selectie gemaakt van wijnen die perfect samengaan met de verschillende gerechten. De wijnen worden tijdens de catering in de vorm van een arrangement meegenomen. Het is ook mogelijk de wijnen individueel per fles af te nemen. Onderstaand worden onze arrangementen weergegeven.

Service en sfeer

Abbey heeft een team samengesteld van kundige professionals die op elke situatie kunnen inspelen. Het is mogelijk om naast de chefs ook een team van ons bedienend personeel in te huren. Dit team zorgt ervoor dat alle aanwezigen volledig worden verzorgt met zowel eten als drinken. Ook kunnen we de muziek – een belangrijk onderdeel van de sfeer – verzorgen bij u op locatie. De volgende teamleden zet Abbey graag in op locatie.

Aanvraag

Contactgegevens

Invulling

Service

Planning