5 Stooph-weetjes waar jij heel blij van wordt


5 Stooph-weetjes waar jij heel blij van wordt

Stooph begint het nieuwe jaar met een aantal heerlijke toevoegingen aan haar assortiment. Je kent ons natuurlijk van luxe stoofgerechten als Ren Dang en traditionele Hollandse stoof. In 2021 wordt het concept verder uitgebreid en daarom delen wij alvast 5 nieuwe Stooph-weetjes waar jij heel blij van wordt.

1 Stooph lanceert broodjes met stoofvlees

Vanaf nu kun je in Amsterdam west genieten van heerlijke broodjes met stoof. Kies zelf of je een ambachtelijke pistolet of juist een geroosterde tortilla wilt. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere pistolet met Portugese piri piri of een wrap met Mexicaanse chili sin carne.

Bestellen

2 Je kunt nu ook tortilla’s bestellen

Heb je even geen trek in friet en moet je watertanden bij het idee van een wrap met Ren Dang. Wij begrijpen jou! Vanaf nu kun je onze stoofgerechten combineren met heerlijke geroosterde tortilla’s.

3 We gaan eerder open!

Wat? Jazeker! Je kunt in het weekend al vanaf 12:00u genieten van jouw favoriete stoof. Zowel op een broodje of vergezeld met ambachtelijke friet en rijst. We komen het bezorgen of je kunt het gezellig afhalen. Wat jij wilt.

4 Bestel pittige mayonaise bij je friet

Vaste gasten van Abbey kennen de pittige mayonaise al, maar nu mag jij als Stooph-liefhebber ook genieten van onze huisgemaakte pittige mayonaise. Deze saus is gemaakt in samenwerking met Kesbeke. Dat kan dus alleen maar heerlijk zijn!

5 Ons bezorggebied wordt groter

Amsterdam West en in het bijzonder Bos en Lommer kunnen al langere tijd genieten van onze stoofgerechten, maar het duurt niet lang voor ook andere stadsdelen in Amsterdam stoof kunnen bestellen. We blijven groeien en nog dit jaar willen we in heel Amsterdam bezorgen. Wij hebben er zin in!

+ There are no comments

Add yours