Abbey stopt met bezorgen

De afgelopen lockdown(s) hebben de bezorgconcepten Stooph en het Burger Museum ons op de been weten te houden. Nu we ons restaurant Abbey weer mogen openen is het helaas niet mogelijk om dit te combineren. We zullen dus stoppen met het bezorgen van onze luxe stoofgerechten en burgers.

Heel erg bedankt voor alle bestellingen!

Via deze weg willen we alle (vaste) klanten van onze bezorgconcepten bijzonder bedanken. Zonder jullie hadden we de lockdown niet doorgekomen… Wij kunnen blijven dromen en ondernemen en daar zijn we er dankbaar voor.

Wat gaan we doen met Stooph?

Al vanaf de eerste lockdown draaien we Stooph en krijgen we veel positieve reacties op ons bezorgconcept. Zonde om niets meer mee te doen zou je denken… Precies! Daarom gaan wij opzoek naar Dark Kitchens en andere ondernemers die met het concept verder willen brengen. Wij kunnen onze zaak helaas niet met Stooph combineren, maar het heeft zeker een toekomst!

Kom een langs bij Abbey!

Ben je een fan van onze bezorgconcepten? Dan vind je het in ons restaurant ook zeker fantastisch. Reserveer gezellig een plekje via onderstaande knop.

Delen? Kies je platform hiernaast!

By Published On: 26 januari 2022Categories: Nieuws