fbpx
STOOPH

STOOPH

STOOPH

Stooph bezorgt luxe en vooral overheerlijke stoofgerechten. Het ultieme comfortfood voor Amsterdam. Heerlijk gegaard vlees en groenten met smaken uit verschillende culturen. Van Hollandse stoof tot Rendang. Vergezeld door ambachtelijke friet, rijst of een broodje. Onze Stoophen zijn een volwaardige maaltijd en zitten boordevol goeds. Bestel nu via onderstaande knop en eet smakelijk!

Bestellen
Ingredienten

Ingrediënten

Onze chefs selecteren goede en eerlijke ingrediënten voor de stoophen. Waar ze deze eerder gebruikten in hun fine-dining restaurants, maken ze nu smaakvollle comfortfood voor op de bank. En dat proef je terug. De ingrediënten worden langzaam gegaard, heerlijk gekruid en staat minimaal een dag op het vuur. Net zo lang tot alle smaken en spijzen zijn ingetrokken en een harmonieus geheel vormen.

Friet

AMBACHTELIJKE FRIET

Stooph heeft misschien wel de lekkerste friet van Amsterdam. Onze ambachtelijke frieten worden vers en knapperig bezorgt met huisgemaakte sausen. Onze frisse mayonaise is een publiekslieveling en voor vegans is er een smaakvolle huisgemaakte ketchup. Alle Stoophen worden bezorgt met frietjes (of rijst), maar natuurlijk kun je deze ook apart bestellen.

Patisserie

Patisserie

Naast Stoophen is patisserie ook helemaal ons ding. Chef Joeri is patissier en dat willen we graag met je delen. Neem daarom lekker een cheesecake of appeltaart nadat je van een Stooph hebt genoten.

Bestellen