Borrel in Abbey

Een borrel moet natuurlijk heel erg gezellig zijn! Daarvoor zijn leuke mensen belangrijk, maar óók een goede organisatie. Die nemen we graag voor je uit handen. Abbey heeft jarenlange ervaring in het hosten van borrels voor verschillende groepen en doeleinden. Van een verjaardag tot een bedrijfsborrel. Voor elk samenzijn hebben we een passende oplossing! Hieronder zullen we onze mogelijkheden met je delen.

Aantal gasten

Hoeveel gasten kun je uitnodigen in Abbey? Zowel het zonnige terras als knusse restaurant lenen zich perfect voor grotere groepen. In het restaurant kunnen we ongeveer 40 zittende gasten ontvangen en zo’n 80 staande gasten. Het overdekte terras biedt plek aan een gelijk aantal mensen. Voor grotere groepen kunnen we in de zomer ook ons kerkterras inzetten. Daar is plaats tot 100 zittende gasten.  Wil je graag een besloten borrel? Daarover staat meer beschreven onderaan deze pagina.

Welkomstbubbel

Bij een feestelijke opening van de borrel horen natuurlijk bubbels! Daarom biedt Abbey de mogelijkheid om bij ontvangst van de gasten een glas met (alcoholvrije) bubbels te serveren. De huisbubbel van Abbey is een bloemige Cava uit Cataluña met een zacht droge mousse met iets appel, peer en citrusfruit in de smaak. Het is mogelijk om de welkomstbubbel te upgraden naar Champagne. Wij serveren een Premier Cru Champagne van 100% Chardonnay met tonen van witte bloemen en aroma’s van linde en meidoorn.

Aanvragen

Dranken

De kans is groot dat jij en jouw gasten een drankje willen drinken op de borrel. Abbey heeft een zeer uitgebreide drankenkaart met heerlijk bieren, prachtige wijnen en verfrissende cocktails. Het is aan jou om te bepalen wat je wilt schenken tijdens de borrel. De basisoptie voor dranken bestaat uit fris, huiswijn en bier. We schenken in dat geval op jouw rekening alleen dranken die budgettair vriendelijk zijn. Een tweede optie is het uitbreiden van deze dranken met speciaalbieren – denk bijvoorbeeld aan IJwit of Lellebel – en alle wijnen op glas. Deze wijnen zijn kwalitatief hoogwaardiger dan de huiswijn. Als laatste optie is er de “open bar”. Dit betekend dat gasten de vrijheid hebben om al het voorgaande inclusief cocktails – denk bijvoorbeeld aan Aperol Spritz of Pornstar Martini – en andere exclusievere dranken te bestellen.

Borrelhapjes

Abbey heeft een hapjeskaart met allerlei opties. De meest gekozen optie tijdens een borrel is onze snackattack. Dit is een verzameling van hoogwaardige snacks als Holtkamp bitterballen, kimchi croquetten, crispy chicken, oesterzwam bitterballen en kaastengels, geserveerd met huisgemaakte sauzen. We gaan rond met het plateau en gasten kunnen zelf hun favoriete snacks pakken. We rekenen per snackronde op 3 snacks per gast. Je kunt in het aanvraagformulier aangeven hoeveel snackrondes je graag zou willen.

Aanvragen

Versierservice

Wil je graag dat we jouw plek volop versieren met slingers, ballonnen en andere feestelijkheden, maak dan gebruik van onze versierservice! Wij zorgen ervoor dat jouw verjaardag, huwelijksfeest of andere festiviteit prachtig versiert is in de stijl van Abbey. Wij zorgen ook dat alles weer netjes wordt opgeruimd. Het ophangen van eigen versieringen of het gebruiken van confettikanonnen zijn niet toegestaan.

Budget

Wij vinden het belangrijk dat je zorgeloos kunt genieten van de borrel en het samenzijn. Daarom bespreken we voorafgaand aan de borrel een budget dat wij bewaken. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan… Op het moment dat het budget bijna behaald is, zullen we dat doorgeven. De rekening wordt dan gesloten of het budget wordt in overleg aangepast. Wanneer de rekening wordt gesloten kunnen gasten vanaf dat moment gewoon op hun eigen rekening bestellen. Deel jouw budget in het aanvraagformulier zodat we hier rekening mee kunnen houden in ons voorstel.

Besloten borrel

Abbey is een plek voor iedereen. We vinden het belangrijk dat de buurt altijd bij ons kan binnenlopen. Daarom beperken we het aantal besloten borrels tot maximaal eens per maand. Aangezien Abbey geen andere gasten kan aannemen werken we bij besloten borrels met een minimale uitgave:

  • Overdag (tot 18:00) is de minimum uitgave €750 per uur met een minimum verblijf van 2 uur;
  • Avonds (na 18:00) is de minimum uitgave €1.000 per uur met een minimum verblijf van 4 uur.

Aanvraag

Contactgegevens

Invulling

Upgrades

Planning