Groepslunch in Abbey

Een groepslunch moet goed geregeld zijn. Of je nu met collega’s gezamenlijk rustig wilt bijpraten onder een zakelijke lunch of juist met vrienden/vriendinnen uitgebreid wilt genieten van een gezellige middag samen. Voor elk samenzijn hebben we een passende oplossing! Onderstaand kun je onze mogelijkheden voor een groepslunch terugvinden.

Lunchen à la carte

Wil je graag dat alle gasten zelf hun lunch van de kaart kunnen kiezen, dan is à la carte de beste optie. Op het lunchmenu van Abbey staan croques, broodjes, salades, gerechten en snacks. Voor ieder wat wils! In verband met de inkoop en voorbereiding vragen we bij een groepslunch à la carte of de keuze vooraf met ons gedeeld kan worden. Zo kunnen we zowel de kwaliteit als de snelheid van service garanderen. De huidige lunchkaart van Abbey kun je hier bekijken.

Proeverij van lunchgerechten

Voor grotere groepen waarbij het lastig is om alle wensen te inventariseren, is een proeverij de ideale oplossing. Wij serveren een selectie van onze lunchkaart die gemakkelijk te delen is met alle gasten. Deze “shared lunch” bestaat uit onze croques, broodjes, salades, gerechten en eventueel desserts, die worden vertaald naar kleine porties, zodat gasten zelf hun favoriete lunch kunnen samenstellen en vooral veel kunnen proeven. De kosten voor een proeverij zijn €19 per persoon. De huidige lunchkaart van Abbey kun je hier bekijken.

Lunchen met chefsmenu

Voor een fantastische en langdurige middag samen heeft Abbey een chefsmenu van drie gangen ontwikkeld. Deze uitgebreide lunch bestaat uit de favoriete gerechten van chef Joeri. De gerechten van onze dinerkaart zijn aangepast tot het formaat van een voorgerecht. De kosten voor een chefsmenu zijn €32,50 per persoon. Natuurlijk bieden we ook een volledig vegetarisch menu aan en houden we rekening met andere dieetwensen.

Aanvragen

Bubbels en oesters

Voor een feestelijke opening van de lunch kan voor de optie van een welkomstbubbel en oesters worden gekozen. Abbey serveert bij de ontvangst van de gasten een glas met (alcoholvrije) bubbels. De huisbubbel van Abbey is een bloemige Cava uit Cataluña. Het is mogelijk om de welkomstbubbel te upgraden naar Champagne. In dat geval serveren een Premier Cru Champagne van 100% Chardonnay. De oesters die door onze chefs worden gebruikt komen uit Zeeland. We serveren bij deze optie voorafgaand aan de lunch twee klassieke varianten van de oester. Eén oester met citroen en peper en de ander met een mooie dressing van rode-wijnazijn en sjalotjes.

Dranken

Abbey heeft een zeer uitgebreide drankenkaart met heerlijk bieren, prachtige wijnen en verfrissende cocktails. Het is aan jou om te bepalen wat je wilt schenken tijdens de lunch. De basisoptie voor dranken bestaat uit koffie, fris, huiswijn en bier. We schenken in dat geval op jouw rekening alleen dranken die budgettair vriendelijk zijn. Een tweede optie is het uitbreiden van deze dranken met speciaalbieren – denk bijvoorbeeld aan IJwit of Lellebel – en alle wijnen op glas. Deze wijnen zijn kwalitatief hoogwaardiger dan de huiswijn. Als laatste optie is er de “open bar”. Dit betekend dat gasten de vrijheid hebben om al het voorgaande inclusief cocktails – denk bijvoorbeeld aan Aperol Spritz of Pornstar Martini – en andere exclusievere dranken te bestellen.

Versiering

Wil je graag dat we jouw plek volop versieren met slingers, ballonnen en andere feestelijkheden, maak dan gebruik van onze versierservice! Wij zorgen ervoor dat jouw verjaardag, huwelijksfeest of andere festiviteit prachtig versiert is in de stijl van Abbey. Wij zorgen ook dat alles weer netjes wordt opgeruimd. Het ophangen van eigen versieringen of het gebruiken van confettikanonnen zijn niet toegestaan.

Budget

Wij vinden het belangrijk dat je zorgeloos kunt genieten van de lunch en het samenzijn. Daarom bespreken we voorafgaand aan de lunch een budget dat wij bewaken. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan… Op het moment dat het budget bijna behaald is, zullen we dat doorgeven. De rekening wordt dan gesloten of het budget wordt in overleg aangepast. Wanneer de rekening wordt gesloten kunnen gasten vanaf dat moment gewoon op hun eigen rekening bestellen. Deel jouw budget in het aanvraagformulier zodat we hier rekening mee kunnen houden in ons voorstel.

Aanvraag

Contactgegevens

Invulling

Upgrades

Planning